Prvá výhra Bulls Senec !

14.04.2012 12:00

V sobotu sa uskutočnil zápas medzi Bulls a Iiepurmi v ktorom prvý krát v sezónne vyhral Bulls! Konečne sa dočkali svojich prvých vysnených bodov.

Prvá Tretina: Hned po uvode sme strelili gol a dostali sme sa do vedenia zásluhou Kudláča a Tomáša ,ale iiepuri zareágovali bleskovo a  odopovedali tak že nám strelili 2 goly a dostali sa do vedenia . Dalej sa Bulls nevzdal a odpovedal dvoma golmi ked po peknej kombinacii skorovol Ladislav Deák a bolo to 2:2 a potom po avizovanim treste sme využili výhodu a skorovol Lukáš Voros po parádnej prihrávke od Norberta Poora - 3:2 . Dalej sme mali potyčku a náš hráč ale aj superov dostali trest 2+10 . 

Druhá tretina: Druhé dejstvo sme ovládli a v podstate aj rozhodli celý zápas aj ked to zo začiatku tak nevyzeralo ,pretože iiepuri vyrovnali na 3:3 . Potom však skoroval Mato štetka po prihrávke od Kudláča a Kobely takzvaná "tic tac toe" 4:3 , dalej zvyšoval na 5:3 náš sviatočný strelec Branislav Balogh a všetci sme malu obrovsku radost. Potom zvyšoval na 6:3 parádičkou cez celé ihrisko Ladislav Deák ,strelil svoj druhý gol v zápase. 

Tretia tretina: V tretej tretine sa už nič zaujimavejšie nedialo. Ladislav deák mohol strelit hat trick ale minul , dalej pekný nátlak ktorý sme vyvýjali . V podstate sme si iba udržiavali odstup od našej obranej tretiny. 

 

Interview s "C" Dávidom Dubovcom:
 

Ako by si zhrnul tento zápas ? 

Zápas sa mi veľmi páčil. Chalani makali naplno, hrali hokejbal zo srdcom a konečne sme ukázali čo v nás je. Že si dokážeme nahrávať dokážeme aj dávať góly a že dokážeme aj nabiť súpera. Výhra v tomto zápase je pre nás velmi dôležitá a dúfam že to bude pre nás "krok vpred" vdaka ktorému budeme úspešní aj v mnohých dalších zápasoch.

 

Čo povieš na gól Branislava Balogha ? Nikto to nečakal.

Braňo si mýslim prekvapil všetkých, dokonca si myslím že aj sám seba, ale som štastný že aj hráč takých kvalít ako Branko má v sezónne gól a je to preňho určite motivácia.

 

Ďakujem za rozhovor.

 

Štatistiky hráčov za zápas:

 

Meno             číslo    góly   asistencie       body

David Kudláč / 81 /      1     /     2       /        3

Ladislav Deák /3 /        2     /     0       /       2

Norbert Poor / 8 /        0     /     2       /       2

Bra. Balogh / 4 /         1     /     0       /       1

Mat. štetka /18 /         1    /      0      /        1

Lukáš Voros/9/           1   /       0     /        1

Jozef Kobela/69/         0   /       1      /        1

Rich. Korčák/33/         0  /       1      /        1

Tomáš Sedílek/17/        0  /       1      /        1

Dávid Szabo /47/         0  /       1      /        1

 

Ale chvála patrí všetkým hráčom , či už bodovali alebo nie. Hlavné je že sme vyhrali, tak díki chalani !